Snöbolls kriget

150560-4

Playa, Playa , Playa.....

På fredag åker vi till Gran Canaria, dvs till Playa!,Ska bli hur gött som helst, har satt igång me packningen nu för ja åker hem imon eftermiddag....De kommer bli nice, =)
Drick bärs, sola och leva loppan i en vecka med Sis och mor och Far, ska bli rikigt roligt och välbehövt!
Kylan och snön tar ju kål på en,....Igår hade vi dessutom Snöbolls kris i Picasso parken, gick la sådär, va helt pisseblöt efteråt och helt slut........ men ett härligt avslut med det obligatoriska Greys Anatomy,...=) DR.Mc dreamy e min !

Idag har jag som sagt packat och pluggat en hel del.....HAr även hunnit me en snabbis på stan och shoppat lite toppar och sån, kanon!.....Sen vart och lunchat me Angelica jätte trevligt verkligen.

Ja snart har ja tvätt tid , inte lika glamoröst, men ett måste verkligen....borde städa oxå ,men orkar inte...
Har dessutom MASSOR kvar att plugga inför imorgon!

Men jé e inte Bitter!


Feminist, javisst!

Har tittat på en debatt kring feminism på SVT nu i eftermiddag,.....Oj oj oj, hallå Sverige vakna, vad är frågan om. Finns det någon som överhuvudtaget har nån koll på vad feminist innebär? och har ni Män koll på vad feminismen står för?
Nej det verkar inte så, så mycket dumt ni häver ur er......Feminism står för jämställdhet och ingenting annat...Det finns ingen bibel innom feminismen som säger att man skall låta håret växa under armarna eller vara lespisk och slänga dynga på mannen..Det finns heller ingenting som säger Kvinnan skall ta över världen och köra över alla män.....Som alla Män trångsint verkar tro.
MEN det är inte konstigt att Män heller ofta är motsåndare mot feminismen då kvinnans roll i samhället stärks blir konkuransen för männen hårdare. Visst vi förstår de och der är ju framför allt en orsak till att det ser ut som det gör, altså att Kvinnan är underlägsen på alla plan, i hemmet, på jobbet, ja i samhället i övrigt. 

Jag beundrar alla de kvinnor som fortsätter kampen, som orkar , ja beundrar de kvinnor som lyckats kämpa sig  upp till toppen och jag beundrar framför allt de kvinnor som vågat frigöra sig från deras skithögar till män,.

De inspirer mig till att fortsätta kämpa mot jämställd het,


Idag åkte brillorna fram! SOL!!!!!!!!

Idag åkte brillorna fram! SOL!!!!!!!!

Jag måste ha retat gudarna för jag har bara regn hos mig......

Ja ikväll regnar de nått otroligt,.......Nina tränar,Cissi e bakfull,crille e trött,Toxic-lina e hemma igen och Jossan ska bara plugga ikväll. kul liv mina MSN polare verkar ha ikväll.,......Själv kommer de lite vänner och ska spela Buzz och äta lite onyttiga grejer och bara släppa alla förbannade tankar om allt runt om kring......

Vi har mer eller mindre avslutat ett arbete idag, om grannskap, riktit roligt faktiskt, ......har vart och handlat käk och lite små grejer idag med Em och hennes familj....mysigt värre.....

Imon ska vi på Afterwork ett gäng , kommer bli nice, ...Imon e de bara en vecka kvart till Gran canaria och ingenting käns just nu mer lockande.....=)

Utgång på lördag me Pilla och jossan, kommer bli nice .....


So long...

Klara me Hemtentan!

IDag eller rättare agt i morse blev vi klara me vbår hemtenta, hur gött som helst....blev klart tidigare än planerat.....Har även haft seminarie idag på en annan hemtenta vi gjort igår tillsammans med två andra tjejer. Jobbigt att ha två hemtentor som ligger pararellt......Men nu e allt klart Nu återstår bara en kompletering som vi skall fixa imon förmiddag.......


Flyttstädet e klart av den andra lägenheten så nu börjar de mesta av alla måsten bli klara.....


Imon ska de tvättad, sen ska vi till skolan, ......Sen ska ja hälsa på Carina och hennes bebis på BB här i Halmstad ska bli hur kul som helst....Senare på eftermiddagen kommer Cam a la Bam ner hit och vi ska ha de mysigt och dricka lite vin....Sen åker ja hem på Torsdag och stannar hemma över helgen!


E helt slut har just vart ute och joggat kring galgberget i motvind, inte att rekomendera, hur jobbigt som helst.....kan inte minnas att 3km skulle va så jobbigt att springa, men men...=)
so long....


Lägenhet+Internet=Kärlek

Oh äntligen har vi flyttat alla grejer, de börjar nu likna en lägenhet och inte längre ett fråd,....Nu är också uppklopplad trots massa strul.......Fick såklart tag i en nätverkls kabel idag också...Tack för att Claes Olssons har öppet på Söndagar!....

IGår hade jag,Pilla och Jossan TV spels kväll, kanan kul, lite vin, lite sing a long och väldigt mycke Super mario Bros 3, vio kom till näst sista världen ,sen va klockan rätt långt efter midnatt så vi sparade spelet så att vi kan varva de en annan dag......Kommer behöva plugga en massa idag, lika bra att sätta igång me en gång så de blir gjort, de helt omöjligt långa arbete vi skriver börjar snart bli klart, kommer bli gott när de väl blir de.....=)

Ikväll kommer bli en slapp kväll, fört imon e de måndag och alla "måsten " börjar igen, den så kallade schema lagda tiden......

CYa
Made

H-stad...

Kl. 06.30, de e helt riktigt ringde klockan, HFABs kontor ndär man hämtar nycklar har en så bra öppetid som 7-7.30,.....helt otroligt men så va de i alla fall ,så de va barta att knalla dit och hämta nyklarna.


kl.8.00 frukost me Vero som hängde me mig ner till Hstad igår, ...rikgit mysigt me de goda kaffet och tända ljus.....


Idag blir de mycket att göra ska iväg och sätta igång reedan nu på en gång, sen skolan och sen fortsätter arbtetet ca 2.5 år till, lite drygt.....=)

Hoppas på att få träffa Pillevipp idag, de va längesen, Em kom förbi igår,...just like old days, hur gött som helst.....

Cya

Mads


Nytt år Nya tag!

fuck allt ja skrev försvann, kom åt nån knapp....

M;en för att sammanfatta.....

Igår va de hårt supande, idag hänger huvet lite på sne för de e så tungt......
hehe Värre för min vän som söp bort praktiskt taget sig själv.....heheh .LOL
Men annars va de trevligt, 3rätters middag hos syrran me goda vänner.....

Skumpa och raketer förgyllde kvällen och huvudvärken idag!

Imon börjar allvaret och egentligen de nya året me allt som de innebär...
Skola, flytt och jobb......hårt altså.....men sen väntar Gran can så ja hoppas allt innan är värt de!

Hehe

Gott nytt år!

//Mads

RSS 2.0